Iubire. Și atât.

Viața privită ca o ecuație simplă ar avea următoarea formulă : x + tine= viață. Unde necunoscuta este chiar iubirea. Ca să o găsești e nevoie sa te “scazi” pe tine din viață. Ce înseamnă asta? Înseamnă că e nevoie sa ne schimbam felul în care ne raportăm la viață. Să simțim viața, nu doar sa o trăim.

Când totul este energie în jurul nostru, soluțiile nu pot veni altfel decât din simțire. Când singurul lucru cert pe care îl știm despre moarte este că cei dragi ne vor simți lipsa, avem responsabilitatea sa ne rezolvam ecuația personala până trecem în neființă.

Este nevoie de cat mai multi care sa aibă ca nivel de vibrație iubirea pentru a putea atinge următorul nivel vibrational … pacea. Și totuși, cum aflăm ce este iubirea?

Iubirea este în noi. Iubirea celorlalți este răspunsul firesc al iubirii noastre. Și nu, nu se rezuma la iubirea romantică sau la iubirea dintre mamă și copil, animale sau activități. Iubirea include toate formele de exprimare a dragostei, fiind mai presus de ele. Iubirea este o stare, o vibrație interioară pe care odată ce o atingi îți va fi imposibil sa o schimbi cu alta .

Când vei trăi în iubire, vei trăi și atât. Vei fi una cu viața, te vei lăsa ghidat și purtat de viață, timpul așa cum îl știm noi va căpăta un alt înțeles pentru că nu va mai fi trecut sau viitor . Va fi doar clipa în care ești. Conectat la tine cu iubire, vei fi conectat cu ceilalți. Vei ști cât de unic esti și în aceeași măsură … vei ști că ești multiplu al vieții și atât.

Trăind în iubire, viața căpăta înțelesuri mai vaste. Poți vedea cum influențezi viitorul și trecutul deși ele nu mai există pentru tine. Matematica sufletului este matematica universului. Găsind necunoscuta care îți permite să trăiești nu doar sa exiști pe acest pământ, vei schimba vibrația unui întreg, infinit la rândul lui.

Găsind iubirea, vei trăi în iubire. Vei respira iubire și alții te vor urma în iubire. Și este cu adevărat minunat că universul a sădit în toate ființele umane sâmburele iubirii. Toți suntem iubire. Toți putem fi iubire dacă și numai dacă o recunoaștem în noi înșine!

M.T.